Pixabay - Stuurwiel

Gemeente Huizen op zoek naar zwemvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

De gemeente Huizen is op zoek naar een vervoerder, die het vervoer van basisschoolleerlingen van en naar zwembad De Meent gaat uitvoeren. Dat laat de gemeente weten via TenderNed. 

De gemeente Huizen regelt het schoolzwemmen voor de groepen 3 en 4 van het basis en speciaal basisonderwijs in Huizen. Voor het vervoer van de leerlingen naar en van zwembad De Meent, en eventueel naar een gymzaal in Huizen, is de gemeente voornemens een vervoersbedrijf hiervoor in te schakelen. “Het vervoersbedrijf is verantwoordelijk voor het vervoer van de leerlingen, leerkrachten en begeleiding van de school naar het betreffende zwembad (en retour)”, zo beschrijft de gemeente de opdracht.

Vijftien ritten

De dagen en tijden voor de zwemlessen worden jaarlijks vastgelegd en afgestemd tussen het zwembad en de scholen. Het gaat om ongeveer vijftien ritten per week, verdeeld over vier dagen. Qua aantallen gaat het over ongeveer 20 tot 55 leerlingen. Het contract heeft in eerste instantie een looptijd van 24 maanden. Deze kan daarna twee keer met één jaar verlengd worden door de opdrachtgever.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gemeente Huizen op zoek naar zwemvervoerder | TaxiPro
Pixabay - Stuurwiel

Gemeente Huizen op zoek naar zwemvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

De gemeente Huizen is op zoek naar een vervoerder, die het vervoer van basisschoolleerlingen van en naar zwembad De Meent gaat uitvoeren. Dat laat de gemeente weten via TenderNed. 

De gemeente Huizen regelt het schoolzwemmen voor de groepen 3 en 4 van het basis en speciaal basisonderwijs in Huizen. Voor het vervoer van de leerlingen naar en van zwembad De Meent, en eventueel naar een gymzaal in Huizen, is de gemeente voornemens een vervoersbedrijf hiervoor in te schakelen. “Het vervoersbedrijf is verantwoordelijk voor het vervoer van de leerlingen, leerkrachten en begeleiding van de school naar het betreffende zwembad (en retour)”, zo beschrijft de gemeente de opdracht.

Vijftien ritten

De dagen en tijden voor de zwemlessen worden jaarlijks vastgelegd en afgestemd tussen het zwembad en de scholen. Het gaat om ongeveer vijftien ritten per week, verdeeld over vier dagen. Qua aantallen gaat het over ongeveer 20 tot 55 leerlingen. Het contract heeft in eerste instantie een looptijd van 24 maanden. Deze kan daarna twee keer met één jaar verlengd worden door de opdrachtgever.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.