ANP - Regiotaxi Utrecht
Inschrijving

Aanbesteding regiotaxi Utrecht weer hervat

Regiotaxi Utrecht. Foto: ANP/ Fotopersburo Dijkstra bv/Cor Salverius

De aanbesteding van de regiotaxi Utrecht (2024-2028) is weer hervat. Dat meldt de gemeente Zeist via TenderNed. Vervoersbedrijven die geïnteresseerd zijn in deze opdracht, kunnen zich sinds woensdag weer daarop inschrijven. 

De gemeente Zeist maakte in april bekend de aanbestedingsprocedure voor de regiotaxi Utrecht vroegtijdig stop te zetten. Volgens een woordvoerder van de gemeente was tijdens het proces van aanbesteding gebleken dat de huidige vorm van de aanbesteding, te weinig garantie bood voor de werving van nieuwe uitvoerders. “Dit vanwege de grote hoeveelheid vragen van vervoerders”, zo verklaarde de woordvoerder destijds. Vervoersbedrijven die zich op deze opdracht willen inschrijven, hebben daar nog 73 dagen de tijd voor.

Vijf percelen

De provincie Utrecht, waar in totaal 26 gemeenten onder vallen, maakte begin dit jaar bekend het doelgroepenvervoer in de markt te zetten. In totaal besteden 22 gemeenten, waaronder de gemeente Zeist, het doelgroepenvervoer gezamenlijk aan. Onder het doelgroepenvervoer vallen onder meer het collectief vraagafhankelijk vervoer, het routegebondenvervoer (zoals leerlingen- en jeugdhulpvervoer) en het contractmanagement van vervoer. De opdracht is verdeeld in vijf percelen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Aanbesteding regiotaxi Utrecht weer hervat | TaxiPro
ANP - Regiotaxi Utrecht
Inschrijving

Aanbesteding regiotaxi Utrecht weer hervat

Regiotaxi Utrecht. Foto: ANP/ Fotopersburo Dijkstra bv/Cor Salverius

De aanbesteding van de regiotaxi Utrecht (2024-2028) is weer hervat. Dat meldt de gemeente Zeist via TenderNed. Vervoersbedrijven die geïnteresseerd zijn in deze opdracht, kunnen zich sinds woensdag weer daarop inschrijven. 

De gemeente Zeist maakte in april bekend de aanbestedingsprocedure voor de regiotaxi Utrecht vroegtijdig stop te zetten. Volgens een woordvoerder van de gemeente was tijdens het proces van aanbesteding gebleken dat de huidige vorm van de aanbesteding, te weinig garantie bood voor de werving van nieuwe uitvoerders. “Dit vanwege de grote hoeveelheid vragen van vervoerders”, zo verklaarde de woordvoerder destijds. Vervoersbedrijven die zich op deze opdracht willen inschrijven, hebben daar nog 73 dagen de tijd voor.

Vijf percelen

De provincie Utrecht, waar in totaal 26 gemeenten onder vallen, maakte begin dit jaar bekend het doelgroepenvervoer in de markt te zetten. In totaal besteden 22 gemeenten, waaronder de gemeente Zeist, het doelgroepenvervoer gezamenlijk aan. Onder het doelgroepenvervoer vallen onder meer het collectief vraagafhankelijk vervoer, het routegebondenvervoer (zoals leerlingen- en jeugdhulpvervoer) en het contractmanagement van vervoer. De opdracht is verdeeld in vijf percelen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.