Leerlingenvervoer
Ritplanning

Verbeterplan voor leerlingenvervoer Duin- en Bollenstreek: ‘Begrijpen dat dit niet prettig is’

Leerlingen worden met een speciale taxibus naar school gebracht. Foto: ANP/Arie Kievit

Noot Personenvervoer heeft voor de gemeenten Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom (Duin- en Bollenstreek) een verbeterplan opgesteld, om het leerlingenvervoer een soepelere start van het nieuwe schooljaar te laten kennen. Eén van de punten uit het verbeterplan is dat leerlingen die na 1 mei zijn aangemeld, niet de garantie krijgen dat ze na de eerste week kunnen instromen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Verbeterplan voor leerlingenvervoer Duin- en Bollenstreek: ‘Begrijpen dat dit niet prettig is’ | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Ritplanning

Verbeterplan voor leerlingenvervoer Duin- en Bollenstreek: ‘Begrijpen dat dit niet prettig is’

Leerlingen worden met een speciale taxibus naar school gebracht. Foto: ANP/Arie Kievit

Noot Personenvervoer heeft voor de gemeenten Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom (Duin- en Bollenstreek) een verbeterplan opgesteld, om het leerlingenvervoer een soepelere start van het nieuwe schooljaar te laten kennen. Eén van de punten uit het verbeterplan is dat leerlingen die na 1 mei zijn aangemeld, niet de garantie krijgen dat ze na de eerste week kunnen instromen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.