Den Helder
Overzicht

Speciale app voor Wmo-vervoer in Den Helder

Foto: Den Helder Rob Bouwman

Wmo-vervoerders in Den Helder hebben een nieuwe mogelijkheid om hun klanten adequaat te informeren over de beschikbaarheid van taxiritten. Een speciale app biedt duidelijk overzicht van zowel het aantal uitgevoerde als het aantal nog beschikbare ritten. 

“Onze gebruikers van wmo-taxivervoer willen weten hoeveel ritten ze nog beschikbaar hebben. Met de app kunnen de taxivervoerders hen daarover informeren zodra de klant instapt. Dit geeft direct duidelijkheid voor klant en vervoerder en kost geen extra tijd”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Zekerheid

“Met het gebruik van de app is er heel snel zekerheid over het nog te rijden ritten van de Wmo-taxivervoer gebruiker. Geen onnodig uitpluizen meer voor zowel de vervoerder als de vervoerde. De app geeft direct duidelijkheid aan beide partijen. Dat voorkomt onrust bij de klanten”, stelt de woordvoerder.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Merijn van Merrienboer

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Speciale app voor Wmo-vervoer in Den Helder | TaxiPro
Den Helder
Overzicht

Speciale app voor Wmo-vervoer in Den Helder

Foto: Den Helder Rob Bouwman

Wmo-vervoerders in Den Helder hebben een nieuwe mogelijkheid om hun klanten adequaat te informeren over de beschikbaarheid van taxiritten. Een speciale app biedt duidelijk overzicht van zowel het aantal uitgevoerde als het aantal nog beschikbare ritten. 

“Onze gebruikers van wmo-taxivervoer willen weten hoeveel ritten ze nog beschikbaar hebben. Met de app kunnen de taxivervoerders hen daarover informeren zodra de klant instapt. Dit geeft direct duidelijkheid voor klant en vervoerder en kost geen extra tijd”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Zekerheid

“Met het gebruik van de app is er heel snel zekerheid over het nog te rijden ritten van de Wmo-taxivervoer gebruiker. Geen onnodig uitpluizen meer voor zowel de vervoerder als de vervoerde. De app geeft direct duidelijkheid aan beide partijen. Dat voorkomt onrust bij de klanten”, stelt de woordvoerder.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Merijn van Merrienboer

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.