RTC
130 euro

Van en naar Schiphol met de taxi: RTC introduceert goedkoper vast tarief

Reclamebord van RTC RTC

Een taxirit vanuit Rotterdam en randgemeenten naar en van Schiphol hoeft voortaan niet meer te kosten dan 130 euro. De Rotterdamse Taxi Centrale (RTC) baseert zijn nieuwe vaste tarief op een af te leggen afstand van 63 kilometer. Volgens uitvoerend bestuurder Perry van Ham zijn reizigers tientjes goedkoper uit dan bij concurrenten die een standaardtarief hanteren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Van en naar Schiphol met de taxi: RTC introduceert goedkoper vast tarief | TaxiPro
RTC
130 euro

Van en naar Schiphol met de taxi: RTC introduceert goedkoper vast tarief

Reclamebord van RTC RTC

Een taxirit vanuit Rotterdam en randgemeenten naar en van Schiphol hoeft voortaan niet meer te kosten dan 130 euro. De Rotterdamse Taxi Centrale (RTC) baseert zijn nieuwe vaste tarief op een af te leggen afstand van 63 kilometer. Volgens uitvoerend bestuurder Perry van Ham zijn reizigers tientjes goedkoper uit dan bij concurrenten die een standaardtarief hanteren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.