Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Verordening

Geen opstapplaatsen voor Wierdense leerlingen dankzij aangenomen amendement

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Er komen geen opstapplaatsen voor leerlingen in Wierden die gebruik maken van leerlingenvervoer, om naar het speciaal onderwijs te gaan. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) was van plan te werken met opstapplaatsen voor deze leerlingen, maar een unaniem aangenomen amendement zette een dikke streep door dat plan.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Geen opstapplaatsen voor Wierdense leerlingen dankzij aangenomen amendement | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Verordening

Geen opstapplaatsen voor Wierdense leerlingen dankzij aangenomen amendement

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Er komen geen opstapplaatsen voor leerlingen in Wierden die gebruik maken van leerlingenvervoer, om naar het speciaal onderwijs te gaan. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) was van plan te werken met opstapplaatsen voor deze leerlingen, maar een unaniem aangenomen amendement zette een dikke streep door dat plan.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.