Leerlingenvervoer, leerlingen, gordel
Bij volgende aanbesteding

Hollands Kroon bereid tot deskundige beoordeling leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/LightFieldStudios

De gemeente Hollands Kroon is bereid het leerlingenvervoer door een deskundige te laten beoordelen, op het moment dat er een nieuwe aanbesteding wordt uitgeschreven voor dit type vervoer. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten in de beantwoording op schriftelijke vragen, die door een zestal partijen zijn gesteld. De beoordeling moet antwoord geven op de vraag of het vervoer past bij de beperkingen van de te vervoeren leerlingen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Hollands Kroon bereid tot deskundige beoordeling leerlingenvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer, leerlingen, gordel
Bij volgende aanbesteding

Hollands Kroon bereid tot deskundige beoordeling leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/LightFieldStudios

De gemeente Hollands Kroon is bereid het leerlingenvervoer door een deskundige te laten beoordelen, op het moment dat er een nieuwe aanbesteding wordt uitgeschreven voor dit type vervoer. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten in de beantwoording op schriftelijke vragen, die door een zestal partijen zijn gesteld. De beoordeling moet antwoord geven op de vraag of het vervoer past bij de beperkingen van de te vervoeren leerlingen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.