Taxibusje van Munckhof
Hinder

Munckhof trekt leerlingenvervoer Lingewaard uit het slop na faillissement Van Raaij

Taxibusje van Munckhof. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Leerlingen in Lingewaard die gebruikmaken van het leerlingenvervoer, ondervinden geen hinder meer van het faillissement van het Arnhemse taxibedrijf Van Raaij. Dat laat een woordvoerder van de gemeente desgevraagd weten tegenover TaxiPro. Van Raaij verzorgde als onderaannemer, onder de vlag van Munckhof, het leerlingenvervoer voor zeventien scholieren, die door het faillissement in een klap niet meer van en naar school konden worden gebracht.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Munckhof trekt leerlingenvervoer Lingewaard uit het slop na faillissement Van Raaij | TaxiPro
Taxibusje van Munckhof
Hinder

Munckhof trekt leerlingenvervoer Lingewaard uit het slop na faillissement Van Raaij

Taxibusje van Munckhof. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Leerlingen in Lingewaard die gebruikmaken van het leerlingenvervoer, ondervinden geen hinder meer van het faillissement van het Arnhemse taxibedrijf Van Raaij. Dat laat een woordvoerder van de gemeente desgevraagd weten tegenover TaxiPro. Van Raaij verzorgde als onderaannemer, onder de vlag van Munckhof, het leerlingenvervoer voor zeventien scholieren, die door het faillissement in een klap niet meer van en naar school konden worden gebracht.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.