Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
J.H. Donnerschool

Veenendaal start proef met centrale opstapplek voor leerlingen

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Met de start van het nieuwe schooljaar, is de gemeente Veenendaal begonnen met een pilot in het leerlingenvervoer. Leerlingen van de J.H. Donnerschool worden door de taxi niet meer thuis, maar bij Zwembad De Vallei opgehaald.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Veenendaal start proef met centrale opstapplek voor leerlingen | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
J.H. Donnerschool

Veenendaal start proef met centrale opstapplek voor leerlingen

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Met de start van het nieuwe schooljaar, is de gemeente Veenendaal begonnen met een pilot in het leerlingenvervoer. Leerlingen van de J.H. Donnerschool worden door de taxi niet meer thuis, maar bij Zwembad De Vallei opgehaald.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.