Leerlingenvervoer
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Ministerie over leerlingenvervoer: ‘Scholen kunnen belangrijke bijdrage leveren’

Leerlingen worden per taxibusje naar school gebracht. Foto: ANP/Arie Kievit

Scholen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het soepel laten verlopen van het leerlingenvervoer. Dat schrijft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in een brochure. Deze brochure bevat praktische tips over hoe scholen het leerlingenvervoer een handje kunnen helpen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Ministerie over leerlingenvervoer: ‘Scholen kunnen belangrijke bijdrage leveren’ | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Ministerie over leerlingenvervoer: ‘Scholen kunnen belangrijke bijdrage leveren’

Leerlingen worden per taxibusje naar school gebracht. Foto: ANP/Arie Kievit

Scholen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het soepel laten verlopen van het leerlingenvervoer. Dat schrijft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in een brochure. Deze brochure bevat praktische tips over hoe scholen het leerlingenvervoer een handje kunnen helpen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.