Lydia Peeters
Leerlingenvervoer

Vlaamse minister Lydia Peeters: ‘Leerlingen maximaal 90 minuten in busje’

Minister Lydia Peeters.ANP/BELGA/JAMES ARTHUR GEKIERE

Als het aan de Vlaamse minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters ligt, mag in België geen enkele leerling langer dan anderhalf uur in een taxibus zitten onderweg naar school. Een overgrote meerderheid van alle leerlingen, 94,45 procent, zit al onder de gestelde norm. Volgens de minister wordt het echter een hels karwei om ook de laatste 5,55 procent aan de norm te laten voldoen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.