SP-logo
Klachten

SP Breda opent meldpunt voor leerlingenvervoer

Een vlag met het logo van de SP. Foto: ANP/Marco de Swart

Het leerlingenvervoer in Breda kent een stroeve start van het schooljaar. Leerlingen worden te laat of in sommige gevallen zelfs helemaal niet opgehaald, zo stellen verschillende politieke partijen. Ouders van kinderen die hier hinder van ondervinden, kunnen sinds dinsdag hun ervaringen delen met de Bredase SP-fractie. “Het is voor ons een manier om informatie te verzamelen.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

SP Breda opent meldpunt voor leerlingenvervoer | TaxiPro
SP-logo
Klachten

SP Breda opent meldpunt voor leerlingenvervoer

Een vlag met het logo van de SP. Foto: ANP/Marco de Swart

Het leerlingenvervoer in Breda kent een stroeve start van het schooljaar. Leerlingen worden te laat of in sommige gevallen zelfs helemaal niet opgehaald, zo stellen verschillende politieke partijen. Ouders van kinderen die hier hinder van ondervinden, kunnen sinds dinsdag hun ervaringen delen met de Bredase SP-fractie. “Het is voor ons een manier om informatie te verzamelen.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.