Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Zorgen

ChristenUnie Altena trekt aan de bel: ‘Leerlingenvervoer verloopt niet optimaal’

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Het leerlingenvervoer in de gemeente Altena verloopt “nog niet optimaal”. Dat stelt de ChristenUnie (CU), die naar eigen zeggen daar signalen over ontvangt. Volgens de lokale fractie leidt de stroeve start van het leerlingenvervoer tot problemen en stress bij zowel kinderen en ouders als bij de scholen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

ChristenUnie Altena trekt aan de bel: ‘Leerlingenvervoer verloopt niet optimaal’ | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Zorgen

ChristenUnie Altena trekt aan de bel: ‘Leerlingenvervoer verloopt niet optimaal’

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Het leerlingenvervoer in de gemeente Altena verloopt “nog niet optimaal”. Dat stelt de ChristenUnie (CU), die naar eigen zeggen daar signalen over ontvangt. Volgens de lokale fractie leidt de stroeve start van het leerlingenvervoer tot problemen en stress bij zowel kinderen en ouders als bij de scholen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.