Den Haag
Chauffeurstekort

Haagse Stadspartij: ‘Leerlingenvervoer niet op orde’

Skyline van Den Haag. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/NAPA

Het leerlingenvervoer in Den Haag functioneert nog niet naar behoren. Dat stelt de Haagse Stadspartij. De lokale politie partij krijgt naar eigen zeggen klachten binnen over een gebrekkige organisatie, missende chauffeurs en achtergebleven kinderen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Haagse Stadspartij: ‘Leerlingenvervoer niet op orde’ | TaxiPro
Den Haag
Chauffeurstekort

Haagse Stadspartij: ‘Leerlingenvervoer niet op orde’

Skyline van Den Haag. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/NAPA

Het leerlingenvervoer in Den Haag functioneert nog niet naar behoren. Dat stelt de Haagse Stadspartij. De lokale politie partij krijgt naar eigen zeggen klachten binnen over een gebrekkige organisatie, missende chauffeurs en achtergebleven kinderen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.