Arjen van Drunen
Ouders & Onderwijs

Lobke Vlaming uit kritiek op Bredase wethouder over leerlingenvervoer

Links op de foto onderwijswethouder Arjen van Drunen. Foto: ANP/Branko de Lang

Lobke Vlaming, directeur van belangenvereniging Ouders & Onderwijs, heeft stevige kritiek geuit op de Bredase onderwijswethouder Arjen van Drunen. Dat deed ze op X, voorheen Twitter. Volgens Vlaming zou Van Drunen zich meer moeten inspannen om de problemen die spelen binnen het leerlingenvervoer te voorkomen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lobke Vlaming uit kritiek op Bredase wethouder over leerlingenvervoer | TaxiPro
Arjen van Drunen
Ouders & Onderwijs

Lobke Vlaming uit kritiek op Bredase wethouder over leerlingenvervoer

Links op de foto onderwijswethouder Arjen van Drunen. Foto: ANP/Branko de Lang

Lobke Vlaming, directeur van belangenvereniging Ouders & Onderwijs, heeft stevige kritiek geuit op de Bredase onderwijswethouder Arjen van Drunen. Dat deed ze op X, voorheen Twitter. Volgens Vlaming zou Van Drunen zich meer moeten inspannen om de problemen die spelen binnen het leerlingenvervoer te voorkomen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.