Taxibus van Noot Personenvervoer
Inregelproblemen

Noordwijks college over leerlingenvervoer: ‘Overall een gunstig beeld’

Noot Personenvervoer is in Noordwijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het leerlingenvervoer. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

Het leerlingenvervoer in de gemeente Noordwijk verloopt niet zo slecht als aanvankelijk werd gedacht. Dat blijkt uit cijfers die het college van burgemeester en wethouders (B&W) recentelijk heeft gepubliceerd. De beleidsmakers spreken zelfs over een ‘gunstig beeld’.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Noordwijks college over leerlingenvervoer: ‘Overall een gunstig beeld’ | TaxiPro
Taxibus van Noot Personenvervoer
Inregelproblemen

Noordwijks college over leerlingenvervoer: ‘Overall een gunstig beeld’

Noot Personenvervoer is in Noordwijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het leerlingenvervoer. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

Het leerlingenvervoer in de gemeente Noordwijk verloopt niet zo slecht als aanvankelijk werd gedacht. Dat blijkt uit cijfers die het college van burgemeester en wethouders (B&W) recentelijk heeft gepubliceerd. De beleidsmakers spreken zelfs over een ‘gunstig beeld’.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.