Leerlingenvervoer
Schiedam

Ouderenpartij springt in de bres voor leerlingenvervoer

Den Haag neemt maatregelen om de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren. Foto: Shutterstock/Bricolage

Kinderen in de gemeente Schiedam die gebruikmaken van leerlingenvervoer, worden op grote schaal te laat opgehaald. Dat stelt Tineke Schotte-Rodenberg, gemeenteraadslid namens Ouderen Partij Schiedam. Volgens haar spelen de problemen al sinds de start van het nieuwe schooljaar. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Ouderenpartij springt in de bres voor leerlingenvervoer”

Stef Bouwhuis|26.09.23|16:39

Ik vind het meer dan schandalig dat taxibedrijven één of twee uur te laat komen. Waarom worden er in geval van nood door te weinig mensen geen ‘duurdere’ chauffeurs ingehuurd (ingevlogen) bij taxibedrijven in de grote steden? Daar is een overschot van rijders actief. Collegiale inhuur moet kunnen.

Ouderenpartij springt in de bres voor leerlingenvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Schiedam

Ouderenpartij springt in de bres voor leerlingenvervoer

Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

Kinderen in de gemeente Schiedam die gebruikmaken van leerlingenvervoer, worden op grote schaal te laat opgehaald. Dat stelt Tineke Schotte-Rodenberg, gemeenteraadslid namens Ouderen Partij Schiedam. Volgens haar spelen de problemen al sinds de start van het nieuwe schooljaar. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Ouderenpartij springt in de bres voor leerlingenvervoer”

Stef Bouwhuis|26.09.23|16:39

Ik vind het meer dan schandalig dat taxibedrijven één of twee uur te laat komen. Waarom worden er in geval van nood door te weinig mensen geen ‘duurdere’ chauffeurs ingehuurd (ingevlogen) bij taxibedrijven in de grote steden? Daar is een overschot van rijders actief. Collegiale inhuur moet kunnen.