Leerlingenvervoer
'Vervelende situatie'

Problemen leerlingenvervoer Hoeksche Waard door chauffeurstekort

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het leerlingenvervoer in Hoeksche Waard functioneert niet naar behoren. De gemeente heeft de afgelopen weken meerdere klachten ontvangen, over kinderen die niet op tijd worden opgehaald of thuisgebracht. Volgens Hoeksche Waard zijn de problemen het resultaat van een chauffeurstekort bij de vervoerder.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Problemen leerlingenvervoer Hoeksche Waard door chauffeurstekort | TaxiPro
Leerlingenvervoer
'Vervelende situatie'

Problemen leerlingenvervoer Hoeksche Waard door chauffeurstekort

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het leerlingenvervoer in Hoeksche Waard functioneert niet naar behoren. De gemeente heeft de afgelopen weken meerdere klachten ontvangen, over kinderen die niet op tijd worden opgehaald of thuisgebracht. Volgens Hoeksche Waard zijn de problemen het resultaat van een chauffeurstekort bij de vervoerder.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.