ANP - Noot Personenvervoer
Westland

Metropoolregio dreigde Noot boetes op te leggen vanwege klachtenregen Regiotaxi

Het logo van Noot. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag heeft gedreigd Noot Personenvervoer boetes opleggen vanwege de slecht-functionerende Regiotaxi. Dat schrijft wethouder Pieter Varekamp in een brief aan de Westlandse gemeenteraad. De VVD-bewindsman noemt de prestaties van de Edese personenvervoer ondermaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Metropoolregio dreigde Noot boetes op te leggen vanwege klachtenregen Regiotaxi | TaxiPro
ANP - Noot Personenvervoer
Westland

Metropoolregio dreigde Noot boetes op te leggen vanwege klachtenregen Regiotaxi

Het logo van Noot. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag heeft gedreigd Noot Personenvervoer boetes opleggen vanwege de slecht-functionerende Regiotaxi. Dat schrijft wethouder Pieter Varekamp in een brief aan de Westlandse gemeenteraad. De VVD-bewindsman noemt de prestaties van de Edese personenvervoer ondermaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.