Leerlingenvervoer
Mondelinge ingebrekestelling

Bredaas college: geen kant-en-klare oplossingen voor leerlingenvervoer

Den Haag neemt maatregelen om de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren. Foto: Shutterstock/Bricolage

Er zijn geen kant-en-klare oplossingen om de problemen die momenteel in het Bredase leerlingenvervoer spelen op korte termijn te verhelpen. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een brief aan de Bredase gemeenteraad. Volgens de beleidsmakers zijn de problemen daarvoor te structureel en complex van aard.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bredaas college: geen kant-en-klare oplossingen voor leerlingenvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Mondelinge ingebrekestelling

Bredaas college: geen kant-en-klare oplossingen voor leerlingenvervoer

Den Haag neemt maatregelen om de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren. Foto: Shutterstock/Bricolage

Er zijn geen kant-en-klare oplossingen om de problemen die momenteel in het Bredase leerlingenvervoer spelen op korte termijn te verhelpen. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een brief aan de Bredase gemeenteraad. Volgens de beleidsmakers zijn de problemen daarvoor te structureel en complex van aard.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.