Leerlingenvervoer
Leerlingenvervoer

Ouders & Onderwijs stapt per direct uit VNG-expertisegroep

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

Belangenorganisatie Ouders & Onderwijs stapt per direct uit het VNG-expertisegroep dat expliciet is opgetuigd voor het leerlingenvervoer. Dat laat directeur Lobke Vlaming weten via X (voorheen Twitter). Reden voor het rigoureuze vertrek zijn recente uitspraken van een ander expertise-lid in de media. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Ouders & Onderwijs stapt per direct uit VNG-expertisegroep | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Leerlingenvervoer

Ouders & Onderwijs stapt per direct uit VNG-expertisegroep

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

Belangenorganisatie Ouders & Onderwijs stapt per direct uit het VNG-expertisegroep dat expliciet is opgetuigd voor het leerlingenvervoer. Dat laat directeur Lobke Vlaming weten via X (voorheen Twitter). Reden voor het rigoureuze vertrek zijn recente uitspraken van een ander expertise-lid in de media. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.