VNG-congres
Leerlingenvervoer

LBVSO staakt onderhandelingen met VNG

Na Ouders & Onderwijs trekt ook LBVSO zich uit het overlegorgaan. Foto: ANP/Vincent Jannink

Leerlingen Belang Voortgezet Speciaal Onderwijs (LBVSO) stapt per direct uit de onderhandelingen met VNG. Dat laat voorzitter Elijah Delsink weten in een statement. De recente uitspraken van leerlingenvervoerexpert Carolien Aalders over de rol van de ouders, zijn voor LBVSO de druppel die de emmer doet overlopen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

LBVSO staakt onderhandelingen met VNG | TaxiPro
VNG-congres
Leerlingenvervoer

LBVSO staakt onderhandelingen met VNG

Na Ouders & Onderwijs trekt ook LBVSO zich uit het overlegorgaan. Foto: ANP/Vincent Jannink

Leerlingen Belang Voortgezet Speciaal Onderwijs (LBVSO) stapt per direct uit de onderhandelingen met VNG. Dat laat voorzitter Elijah Delsink weten in een statement. De recente uitspraken van leerlingenvervoerexpert Carolien Aalders over de rol van de ouders, zijn voor LBVSO de druppel die de emmer doet overlopen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.