Rek met schooltassen en jassen
Leerlingenvervoer

VNG betreurt vertrek van gesprekspartners

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) baalt ervan dat belangenorganisaties Ouders & Onderwijs en Leerlingen Belang Voortgezet Speciaal Onderwijs (LBVSO), de gesprekken over verbetering van het leerlingenvervoer hebben gestaakt. Het oplossen van het chauffeurstekort heeft hierbij topprioriteit. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “VNG betreurt vertrek van gesprekspartners”

Stef Bouwhuis|17.10.23|15:32

Het overvragen en het ‘bestraffen’ is niet goed voor de onderlinge verhoudingen.

VNG betreurt vertrek van gesprekspartners | TaxiPro
Rek met schooltassen en jassen
Leerlingenvervoer

VNG betreurt vertrek van gesprekspartners

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) baalt ervan dat belangenorganisaties Ouders & Onderwijs en Leerlingen Belang Voortgezet Speciaal Onderwijs (LBVSO), de gesprekken over verbetering van het leerlingenvervoer hebben gestaakt. Het oplossen van het chauffeurstekort heeft hierbij topprioriteit. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “VNG betreurt vertrek van gesprekspartners”

Stef Bouwhuis|17.10.23|15:32

Het overvragen en het ‘bestraffen’ is niet goed voor de onderlinge verhoudingen.