Touringcar
Noodoplossing

Touringcar reddende engel voor Beesels leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Evkaz

De gemeente Beesel zet voor twintig leerlingen van basisschool De Lings een touringcar in, zodat deze kinderen alsnog op tijd op school arriveren. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten aan de Beeselse gemeenteraad. Volgens de beleidsmakers is hiermee een oplossing gevonden voor de rest van het schooljaar.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Touringcar reddende engel voor Beesels leerlingenvervoer | TaxiPro
Touringcar
Noodoplossing

Touringcar reddende engel voor Beesels leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Evkaz

De gemeente Beesel zet voor twintig leerlingen van basisschool De Lings een touringcar in, zodat deze kinderen alsnog op tijd op school arriveren. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten aan de Beeselse gemeenteraad. Volgens de beleidsmakers is hiermee een oplossing gevonden voor de rest van het schooljaar.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.