Taxibus van Connexxion
Stijgende lijn

Breda over leerlingenvervoer: ‘Eerste kleine verbeteringen zichtbaar’

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

Volgens het Bredase college van burgemeester en wethouders (B&W) zijn de eerste ‘kleine verbeteringen’ in het leerlingenvervoer zichtbaar. Dat schrijft onderwijswethouder Arjen van Drunen in een brief aan de gemeenteraad. Zo zijn er inmiddels twaalf chauffeurs aangenomen, die via het Werkgeversservicepunt (WSP) bij Connexxion zijn aangedragen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Breda over leerlingenvervoer: ‘Eerste kleine verbeteringen zichtbaar’ | TaxiPro
Taxibus van Connexxion
Stijgende lijn

Breda over leerlingenvervoer: ‘Eerste kleine verbeteringen zichtbaar’

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

Volgens het Bredase college van burgemeester en wethouders (B&W) zijn de eerste ‘kleine verbeteringen’ in het leerlingenvervoer zichtbaar. Dat schrijft onderwijswethouder Arjen van Drunen in een brief aan de gemeenteraad. Zo zijn er inmiddels twaalf chauffeurs aangenomen, die via het Werkgeversservicepunt (WSP) bij Connexxion zijn aangedragen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.