Welkomstbord Leidschendam-Voorburg
Zorgen

CDA en GroenLinks Leidschendam-Voorburg vragen opheldering over leerlingenvervoer

CDA en GroenLinks maken zich zorgen over de huidige staat van het leerlingenvervoer, vanwege berichtgeving vanuit diverse media. Foto: Shutterstock/Menno van der Haven

De lokale fracties van CDA en GroenLinks in de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben het college van burgemeester en wethouders (B&W) om opheldering gevraagd over de huidige staat van het leerlingenvervoer. Dat blijkt uit schriftelijke vragen die Liesbeth van der Heide (CDA) en Iris Feld (GroenLinks) hebben ingediend. Aanleiding voor de vragen is recente berichtgeving vanuit diverse media.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

CDA en GroenLinks Leidschendam-Voorburg vragen opheldering over leerlingenvervoer | TaxiPro
Welkomstbord Leidschendam-Voorburg
Zorgen

CDA en GroenLinks Leidschendam-Voorburg vragen opheldering over leerlingenvervoer

CDA en GroenLinks maken zich zorgen over de huidige staat van het leerlingenvervoer, vanwege berichtgeving vanuit diverse media. Foto: Shutterstock/Menno van der Haven

De lokale fracties van CDA en GroenLinks in de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben het college van burgemeester en wethouders (B&W) om opheldering gevraagd over de huidige staat van het leerlingenvervoer. Dat blijkt uit schriftelijke vragen die Liesbeth van der Heide (CDA) en Iris Feld (GroenLinks) hebben ingediend. Aanleiding voor de vragen is recente berichtgeving vanuit diverse media.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.