Leerlingenvervoer
Stop op mutaties

Den Haag trekt aan noodrem en treft maatregelen voor leerlingenvervoer

Den Haag neemt maatregelen om de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren. Foto: Shutterstock/Bricolage

De kwaliteit van het leerlingenvervoer in de gemeente Den Haag is nog altijd niet op orde. Dat blijkt uit een brief die het college van burgemeester en wethouder (B&W) dinsdag naar de gemeenteraad heeft gestuurd. De gemeente heeft een drietal maatregelen opgesteld, die de kwaliteit van het leerlingenvervoer drastisch moeten verbeteren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Den Haag trekt aan noodrem en treft maatregelen voor leerlingenvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Stop op mutaties

Den Haag trekt aan noodrem en treft maatregelen voor leerlingenvervoer

Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

De kwaliteit van het leerlingenvervoer in de gemeente Den Haag is nog altijd niet op orde. Dat blijkt uit een brief die het college van burgemeester en wethouder (B&W) dinsdag naar de gemeenteraad heeft gestuurd. De gemeente heeft een drietal maatregelen opgesteld, die de kwaliteit van het leerlingenvervoer drastisch moeten verbeteren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.