De Haarlemse gemeenteraad
Zelfredzaamheid

Haarlemse gemeenteraad stemt schoorvoetend in met nieuwe verordening leerlingenvervoer

De Haarlemse gemeenteraad. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Herman Wouters

De Haarlemse gemeenteraad heeft vorige week donderdag tijdens een raadsvergadering ingestemd met de nieuwe verordening leerlingenvervoer, die volgend jaar in werking moet treden. Hoewel bijna alle partijen de nieuwe tekst van de verordening duidelijker vinden dan de eerste versie, hekelen ze de maatregel om de afstandsgrens voor kinderen zonder beperking te verhogen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haarlemse gemeenteraad stemt schoorvoetend in met nieuwe verordening leerlingenvervoer | TaxiPro