Valleihopper
Verwachte kostenstijging

Valleihopper gaat contracten met vervoerders niet verlengen

Taxibusje van Valleihopper. Foto: Valleihopper

BVO Valleihopper is voornemens de huidige contracten met het callcenter en de vervoerders niet verlengen. Dat schrijft het bestuur van de Wmo-vervoersdienst in een brief aan alle acht gemeenten waar ze actief is. Voornaamste reden is dat de kwaliteit van het vervoer in Ede-Wageningen te wensen over laat.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Valleihopper gaat contracten met vervoerders niet verlengen | TaxiPro
Valleihopper
Verwachte kostenstijging

Valleihopper gaat contracten met vervoerders niet verlengen

Taxibusje van Valleihopper. Foto: Valleihopper

BVO Valleihopper is voornemens de huidige contracten met het callcenter en de vervoerders niet verlengen. Dat schrijft het bestuur van de Wmo-vervoersdienst in een brief aan alle acht gemeenten waar ze actief is. Voornaamste reden is dat de kwaliteit van het vervoer in Ede-Wageningen te wensen over laat.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.