Scholieren
Aanbesteding

Altena zoekt nieuwe leerlingenvervoerder

Scholieren. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Studio Romantic

Altena is op zoek naar een nieuwe vervoerder die voor minimaal zes jaar verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van het leerlingenvervoer. Dat meldt de gemeente via TenderNed. Behalve Altena wordt ook het leerlingenvervoer in West-Brabant, Midden- en Oost-Brabant aanbesteed.

Het eerste perceel betreft het vervoer van ongeveer 150 kinderen, die doordeweeks van en naar de betreffende scholen en stagelocaties dienen te worden vervoerd. Het gaat hierbij over locaties binnen de gemeenten Gorinchem, Waalwijk, Zaltbommel en Heusden. Binnen het tweede perceel (West-Brabant) dienen 54 leerlingen vervoerd te worden en binnen het derde perceel (Midden- en Oost-Brabant) 44.

Belangrijke rol

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt er voor 40 procent gekeken naar de prijs en voor 60 procent naar kwaliteit. Onder meer het implementatieplan en de continuïteit van het vervoer spelen bij alle percelen een belangrijk rol. Tevens dienen vervoerders die zich op deze opdracht willen inschrijven, concreet te beschrijven hoe de tevredenheid van de stakeholders wordt geborgd. De opdracht heeft een looptijd van tenminste zes jaar (1 augustus 2024 t/m 1 juli 2030) en kan twee keer met één jaar verlengd worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Altena zoekt nieuwe leerlingenvervoerder | TaxiPro
Scholieren
Aanbesteding

Altena zoekt nieuwe leerlingenvervoerder

Scholieren. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Studio Romantic

Altena is op zoek naar een nieuwe vervoerder die voor minimaal zes jaar verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van het leerlingenvervoer. Dat meldt de gemeente via TenderNed. Behalve Altena wordt ook het leerlingenvervoer in West-Brabant, Midden- en Oost-Brabant aanbesteed.

Het eerste perceel betreft het vervoer van ongeveer 150 kinderen, die doordeweeks van en naar de betreffende scholen en stagelocaties dienen te worden vervoerd. Het gaat hierbij over locaties binnen de gemeenten Gorinchem, Waalwijk, Zaltbommel en Heusden. Binnen het tweede perceel (West-Brabant) dienen 54 leerlingen vervoerd te worden en binnen het derde perceel (Midden- en Oost-Brabant) 44.

Belangrijke rol

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt er voor 40 procent gekeken naar de prijs en voor 60 procent naar kwaliteit. Onder meer het implementatieplan en de continuïteit van het vervoer spelen bij alle percelen een belangrijk rol. Tevens dienen vervoerders die zich op deze opdracht willen inschrijven, concreet te beschrijven hoe de tevredenheid van de stakeholders wordt geborgd. De opdracht heeft een looptijd van tenminste zes jaar (1 augustus 2024 t/m 1 juli 2030) en kan twee keer met één jaar verlengd worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.