Leerlingenvervoer
Knelpunten

Deel Ridderkerks doelgroepenvervoer verloopt niet naar wens

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het doelgroepenvervoer (Wmo-, leerlingen en jeugdwetvervoer) in Ridderkerk verloopt voor het grootste gedeelte naar wens, maar bij 10 procent van de ritten is er sprake van complicaties. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) focussen de knelpunten zich voornamelijk op het leerlingenvervoer. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Deel Ridderkerks doelgroepenvervoer verloopt niet naar wens”

Stef Bouwhuis|16.11.23|17:48

Is het niet zinvol om vrijwilligers in de pensioengerechtigde leeftijd op te leiden als oproepreserve? Mensen die niet altijd willen werken, maar voor het goede doel willen bijspringen bij excessief ziekteverzuim? De kosten zou de Gemeente moeten dragen.

Deel Ridderkerks doelgroepenvervoer verloopt niet naar wens | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Knelpunten

Deel Ridderkerks doelgroepenvervoer verloopt niet naar wens

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het doelgroepenvervoer (Wmo-, leerlingen en jeugdwetvervoer) in Ridderkerk verloopt voor het grootste gedeelte naar wens, maar bij 10 procent van de ritten is er sprake van complicaties. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) focussen de knelpunten zich voornamelijk op het leerlingenvervoer. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Deel Ridderkerks doelgroepenvervoer verloopt niet naar wens”

Stef Bouwhuis|16.11.23|17:48

Is het niet zinvol om vrijwilligers in de pensioengerechtigde leeftijd op te leiden als oproepreserve? Mensen die niet altijd willen werken, maar voor het goede doel willen bijspringen bij excessief ziekteverzuim? De kosten zou de Gemeente moeten dragen.