Taxibus van Connexxion
Interventies

Bredaas leerlingenvervoer laat voorzichtig herstel zien: stiptheid aanzienlijk verbeterd

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

De interventies die de gemeente Breda twee weken geleden heeft ingesteld om het leerlingenvervoer uit het slop te trekken, lijken z’n eerste vruchten af te werpen. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een update aan de gemeenteraad. Zo laten de eerste ervaringen zien dat de inzet van Wmo-chauffeurs de kwaliteit van het leerlingenvervoer aanzienlijk heeft verbeterd.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bredaas leerlingenvervoer laat voorzichtig herstel zien: stiptheid aanzienlijk verbeterd | TaxiPro
Taxibus van Connexxion
Interventies

Bredaas leerlingenvervoer laat voorzichtig herstel zien: stiptheid aanzienlijk verbeterd

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

De interventies die de gemeente Breda twee weken geleden heeft ingesteld om het leerlingenvervoer uit het slop te trekken, lijken z’n eerste vruchten af te werpen. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een update aan de gemeenteraad. Zo laten de eerste ervaringen zien dat de inzet van Wmo-chauffeurs de kwaliteit van het leerlingenvervoer aanzienlijk heeft verbeterd.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.