Rek met schooltassen en jassen
Correcte reistijd

Nagenoeg perfecte score voor leerlingenvervoer Leiderdorp

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

Het leerlingenvervoer in Leiderdorp is sinds de hectisch verlopen start van vorig schooljaar aanzienlijk verbeterd. Dat blijkt uit cijfers die Noot Personenvervoer bij de gemeente heeft aangeleverd. Ruim 99 procent van de leerlingen werd tussen januari en juli binnen de juiste reistijd naar school gebracht.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nagenoeg perfecte score voor leerlingenvervoer Leiderdorp | TaxiPro
Rek met schooltassen en jassen
Correcte reistijd

Nagenoeg perfecte score voor leerlingenvervoer Leiderdorp

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

Het leerlingenvervoer in Leiderdorp is sinds de hectisch verlopen start van vorig schooljaar aanzienlijk verbeterd. Dat blijkt uit cijfers die Noot Personenvervoer bij de gemeente heeft aangeleverd. Ruim 99 procent van de leerlingen werd tussen januari en juli binnen de juiste reistijd naar school gebracht.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.