Scholier op een fiets
Nieuwe verordening

Veenendaal zet in op meer zelfstandigheid leerlingenvervoer

Bekostiging voor het gebruik van openbaar vervoer, de fiets en eigen vervoer behoren tot de mogelijkheden. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Monkey Business Images

De gemeente Veenendaal kijkt naar mogelijkheden om zoveel mogelijk kinderen zelfstandig naar school te laten reizen. Dat blijkt uit het raadsvoorstel verordening bekostiging leerlingenvervoer 2024, die deze maand naar de gemeenteraad is gestuurd. Bekostiging voor het gebruik van openbaar vervoer, de fiets en eigen vervoer behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Veenendaal zet in op meer zelfstandigheid leerlingenvervoer | TaxiPro
Scholier op een fiets
Nieuwe verordening

Veenendaal zet in op meer zelfstandigheid leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Monkey Business Images

De gemeente Veenendaal kijkt naar mogelijkheden om zoveel mogelijk kinderen zelfstandig naar school te laten reizen. Dat blijkt uit het raadsvoorstel verordening bekostiging leerlingenvervoer 2024, die deze maand naar de gemeenteraad is gestuurd. Bekostiging voor het gebruik van openbaar vervoer, de fiets en eigen vervoer behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.