Leerlingenvervoer
Stiptheidspercentage toegenomen

Leerlingenvervoer Breda trekt aan, maar college nog niet tevreden

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het leerlingenvervoer in Breda heeft de afgelopen twee weken een forse sprong voorwaarts gemaakt. Het stiptheidspercentage ligt momenteel op 75 procent, 10 procent meer dan tijdens de start van het nieuwe schooljaar. Toch is het stadsbestuur nog altijd niet tevreden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer Breda trekt aan, maar college nog niet tevreden | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Stiptheidspercentage toegenomen

Leerlingenvervoer Breda trekt aan, maar college nog niet tevreden

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het leerlingenvervoer in Breda heeft de afgelopen twee weken een forse sprong voorwaarts gemaakt. Het stiptheidspercentage ligt momenteel op 75 procent, 10 procent meer dan tijdens de start van het nieuwe schooljaar. Toch is het stadsbestuur nog altijd niet tevreden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.