Gemeente Noordoostpolder
Speciaal basisonderwijs

Noordoostpolder wil eigen bijdrage leerlingenvervoer schrappen

Een meerderheid van de Noordoostpolderse gemeenteraad steunt het plan om de verordening te wijzigen. Foto: Shutterstock/Henk Vrieselaar

Als het aan de gemeente Noordoostpolder ligt hoeven ouders wiens kinderen gebruikmaken van leerlingenvervoer naar het speciaal basisonderwijs, straks geen eigen bijdrage meer te betalen. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad steunt het besluitvoorstel van het gemeentebestuur.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Noordoostpolder wil eigen bijdrage leerlingenvervoer schrappen | TaxiPro
Gemeente Noordoostpolder
Speciaal basisonderwijs

Noordoostpolder wil eigen bijdrage leerlingenvervoer schrappen

Een meerderheid van de Noordoostpolderse gemeenteraad steunt het plan om de verordening te wijzigen. Foto: Shutterstock/Henk Vrieselaar

Als het aan de gemeente Noordoostpolder ligt hoeven ouders wiens kinderen gebruikmaken van leerlingenvervoer naar het speciaal basisonderwijs, straks geen eigen bijdrage meer te betalen. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad steunt het besluitvoorstel van het gemeentebestuur.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.