GOAN!-app MaaS Twente
Thema-uitzending

Kijk terug: De stand van zaken rondom MaaS

Foto: persbericht Qarin Tranzer

Mobility as a Service (MaaS). Al jaren wordt er gesproken over, en geëxperimenteerd met deze vraaggestuurde vorm van mobiliteit. Maar hoe ver zijn we hier nu mee in Nederland? Deze vraag stond maandag centraal in een nieuwe thema-uitzending van TaxiPro TV. 

Sonila Metushi van brancheverenging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) was te gast om te vertellen over het in 2019 opgerichte MaaS-Lab. Metushi deelde welke resultaten er tot nu toe zijn geboekt, waar nog uitdagingen liggen en wat de plannen zijn van het MaaS-Lab voor de nabije toekomst.

GOAN! en de Noaberhopper

Ook waren Paul Pietersen van Qarin Tranzer en financieel directeur van Brookhuis Lothar Reuvers te gast om te vertellen over de Twentse MaaS-pilot GOAN! en het nieuwe deeltaxiconcept Noaberhopper dat hier onderdeel van uitmaakt. De GOAN!-app is op 30 september 2021 in heel Twente uitgerold. Hoe verloopt de pilot sindsdien en welke lessen zijn er al geleerd? Dit en meer kwam tijdens de uitzending aan bod.

De uitzending is hier terug te zien:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Kijk terug: De stand van zaken rondom MaaS | TaxiPro
GOAN!-app MaaS Twente
Thema-uitzending

Kijk terug: De stand van zaken rondom MaaS

Foto: persbericht Qarin Tranzer

Mobility as a Service (MaaS). Al jaren wordt er gesproken over, en geëxperimenteerd met deze vraaggestuurde vorm van mobiliteit. Maar hoe ver zijn we hier nu mee in Nederland? Deze vraag stond maandag centraal in een nieuwe thema-uitzending van TaxiPro TV. 

Sonila Metushi van brancheverenging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) was te gast om te vertellen over het in 2019 opgerichte MaaS-Lab. Metushi deelde welke resultaten er tot nu toe zijn geboekt, waar nog uitdagingen liggen en wat de plannen zijn van het MaaS-Lab voor de nabije toekomst.

GOAN! en de Noaberhopper

Ook waren Paul Pietersen van Qarin Tranzer en financieel directeur van Brookhuis Lothar Reuvers te gast om te vertellen over de Twentse MaaS-pilot GOAN! en het nieuwe deeltaxiconcept Noaberhopper dat hier onderdeel van uitmaakt. De GOAN!-app is op 30 september 2021 in heel Twente uitgerold. Hoe verloopt de pilot sindsdien en welke lessen zijn er al geleerd? Dit en meer kwam tijdens de uitzending aan bod.

De uitzending is hier terug te zien:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.