Butcher, politiehond

Politiehond vindt verdachte van mishandeling taxichauffeur

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een Haarlemmer aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen van een taxichauffeur. Het was politiehond Butcher die de verdachte uiteindelijk vond.

Foto: Politie Haarlem

De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag melding van een mishandeling van een taxichauffeur. Dit incident zou hebben plaatsgevonden op de A9, bij de afslag Haarlem Zuid. De chauffeur vervoerde zijn klant van Rotterdam naar Haarlem.

Harde klap

Ter hoogte van de genoemde afslag zou de passagier zich echter vreemd zijn gaan gedragen. De taxichauffeur minderde vaart en kreeg opeens een harde klap op zijn schouder, zo meldt de politie. De verdachte opende het portier en vluchtte de bosjes in achter de vangrail. Meerdere agenten meldden zich op de locatie van het incident om de verdachte te zoeken. Politiehond Butcher trof hem uiteindelijk aan. De verdachte, een 29-jarige Haarlemmer, is aangehouden en ingesloten.

Lees ook:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.