taxidaklicht

Verdachte van mishandeling en beroving taxichauffeur aangehouden

In Arnhem is afgelopen weekend een taxichauffeur mishandeld en beroofd door een man die zich als klant voordeed. De politie kon al snel een verdachte aanhouden en is op zoek naar getuigen van het incident. Het vermoeden bestaat dat de man eerder die nacht ook andere taxichauffeurs heeft lastiggevallen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 april is in Arnhem een taxichauffeur mishandeld. Ook is er geld van hem gestolen. De chauffeur in kwestie stond opgesteld aan het Willemsplein in Arnhem. Een man deed zich rond 04.15 uur voor als klant en stapte in de taxi. In de auto werd de man vervolgens erg agressief. Hij heeft de taxichauffeur geslagen en eiste geld. Hij ging er daarna met het geld vandoor. De chauffeur raakte gewond. Hij liep onder meer een verwonding aan zijn hoofd op.

Nader onderzoek

Agenten waren in de buurt van de plek waar de taxichauffeur werd aangevallen. Toen zij de melding kregen, troffen de ze de verdachte snel aan. De 20-jarige man uit Duitsland is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij, met het oog op nader verhoor en onderzoek, vastgehouden.

De politie is op zoek naar getuigen die het incident hebben gezien of die eerder door de man zijn benaderd. Het wordt namelijk niet uitgesloten dat de man ook andere taxichauffeurs heeft lastiggevallen. De man droeg een spijkerbroek en spijkerjack. Hij had een plastic tas bij zich en droeg een pet op zijn hoofd. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Verdachte van mishandeling en beroving taxichauffeur aangehouden | TaxiPro
taxidaklicht

Verdachte van mishandeling en beroving taxichauffeur aangehouden

In Arnhem is afgelopen weekend een taxichauffeur mishandeld en beroofd door een man die zich als klant voordeed. De politie kon al snel een verdachte aanhouden en is op zoek naar getuigen van het incident. Het vermoeden bestaat dat de man eerder die nacht ook andere taxichauffeurs heeft lastiggevallen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 april is in Arnhem een taxichauffeur mishandeld. Ook is er geld van hem gestolen. De chauffeur in kwestie stond opgesteld aan het Willemsplein in Arnhem. Een man deed zich rond 04.15 uur voor als klant en stapte in de taxi. In de auto werd de man vervolgens erg agressief. Hij heeft de taxichauffeur geslagen en eiste geld. Hij ging er daarna met het geld vandoor. De chauffeur raakte gewond. Hij liep onder meer een verwonding aan zijn hoofd op.

Nader onderzoek

Agenten waren in de buurt van de plek waar de taxichauffeur werd aangevallen. Toen zij de melding kregen, troffen de ze de verdachte snel aan. De 20-jarige man uit Duitsland is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij, met het oog op nader verhoor en onderzoek, vastgehouden.

De politie is op zoek naar getuigen die het incident hebben gezien of die eerder door de man zijn benaderd. Het wordt namelijk niet uitgesloten dat de man ook andere taxichauffeurs heeft lastiggevallen. De man droeg een spijkerbroek en spijkerjack. Hij had een plastic tas bij zich en droeg een pet op zijn hoofd. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.