Taxistandplaats Amsterdam CS
Pilot op komst

Sociale controle werpt vruchten af: minder overlast op taxistandplaats Amsterdam CS

Taxistandplaats achter Amsterdam Centraal. Foto: Shutterstock

Het gaat goed op de taxistandplaats bij Amsterdam Centraal. Door een toenemende sociale controle door taxichauffeurs onderling, zijn er steeds minder chauffeurs die korte ritten weigeren. Diverse taxiorganisaties willen nu dat de gemeente de volgende stap zet: een groot bord waarop staat dat taxichauffeurs verplicht zijn op de meter te rijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sociale controle werpt vruchten af: minder overlast op taxistandplaats Amsterdam CS | TaxiPro
Taxistandplaats Amsterdam CS
Pilot op komst

Sociale controle werpt vruchten af: minder overlast op taxistandplaats Amsterdam CS

Taxistandplaats achter Amsterdam Centraal. Foto: Shutterstock

Het gaat goed op de taxistandplaats bij Amsterdam Centraal. Door een toenemende sociale controle door taxichauffeurs onderling, zijn er steeds minder chauffeurs die korte ritten weigeren. Diverse taxiorganisaties willen nu dat de gemeente de volgende stap zet: een groot bord waarop staat dat taxichauffeurs verplicht zijn op de meter te rijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.