regiotaxi

Regiotaxi breidt uit naar twaalf gemeenten Holland Rijnland

HOLLAND RIJNLAND – De Regiotaxi breidt per 1 januari 2011 uit naar twaalf gemeenten in Holland Rijnland. Op dit moment hebben alle gemeenten in Holland Rijnland nog een verschillend systeem.

Deze taxi rijdt vanaf volgend jaar in Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude. Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Rijnwoude gaan nog niet over en zij behouden hun eigen systeem, de Rijnstreekhopper.

Nu de gemeenten overgaan naar de Regiotaxi, zijn de tarieven voor de reiziger duidelijker en worden de reismogelijkheden uitgebreider. De Regiotaxi is een voor iedereen toegankelijk vervoermiddel van deur-tot-deur. Het systeem werkt volgens het principe van een deeltaxi; iedereen mag er gebruik van maken.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.