Leerlingenvervoer, taxi, taxibus

Taxi Witteveen wint aanbesteding leerlingenvervoer Zwolle

ZWOLLE – Taxicentrale Witteveen BV heeft de aanbesteding van het leerlingenvervoer Zwolle interlokaal gewonnen. Het taxibedrijf voert ook de komende drie schooljaren het vervoer van leerlingen uit Zwolle naar scholen buiten Zwolle uit.

Er waren zes inschrijvers voor de aanbesteding. Witteveen, ook de huidige vervoerder, werd als beste beoordeeld.

Uitvoeringsregels

Bij de beoordeling van de aanvragen voor het komende schooljaar wordt gebruik gemaakt van de onlangs vastgestelde uitvoeringsregels. Nieuw hierbij is dat bij de toekenning wordt gekeken naar wat het kind nog wel kan.

Indien mogelijk wordt een bijdrage geleverd aan bijvoorbeeld de kosten voor openbaar vervoer in plaats van een toekenning voor het gebruik van aangepast vervoer in een taxi. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat gebruik wordt gemaakt van opstapplaatsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Witteveen wint aanbesteding leerlingenvervoer Zwolle | TaxiPro
Leerlingenvervoer, taxi, taxibus

Taxi Witteveen wint aanbesteding leerlingenvervoer Zwolle

ZWOLLE – Taxicentrale Witteveen BV heeft de aanbesteding van het leerlingenvervoer Zwolle interlokaal gewonnen. Het taxibedrijf voert ook de komende drie schooljaren het vervoer van leerlingen uit Zwolle naar scholen buiten Zwolle uit.

Er waren zes inschrijvers voor de aanbesteding. Witteveen, ook de huidige vervoerder, werd als beste beoordeeld.

Uitvoeringsregels

Bij de beoordeling van de aanvragen voor het komende schooljaar wordt gebruik gemaakt van de onlangs vastgestelde uitvoeringsregels. Nieuw hierbij is dat bij de toekenning wordt gekeken naar wat het kind nog wel kan.

Indien mogelijk wordt een bijdrage geleverd aan bijvoorbeeld de kosten voor openbaar vervoer in plaats van een toekenning voor het gebruik van aangepast vervoer in een taxi. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat gebruik wordt gemaakt van opstapplaatsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.