taxichauffeur

ZCN Totaalvervoer wint aanbesteding Regiotaxi Noord-Veluwe

De aanbesteding van Regiotaxi Gelderland is afgerond en de definitieve gunning is bepaald. Vanaf 1 januari 2013 wordt het vervoer voor de regio Noord-Veluwe door ZNC Totaalvervoer verzorgd. De callcenter-activiteiten worden uitgevoerd door het Regionaal Vervoerscentrum (RVC).

Gedeputeerde Conny Bieze zegt tevreden te zijn met de resultaten van de aanbesteding.

Kwaliteit

“We eisen van de nieuwe vervoerders niet alleen het bestaande kwaliteitsniveau, maar het moet nog beter. In de aanbesteding hebben we daarom speciale aandacht gevraagd voor de communicatie met de reiziger en het omgaan met  klachten door de chauffeurs en vervoersorganisaties”, zegt Bieze.

Verder wordt volgens haar de toegankelijkheid van de voertuigen beter en ze zijn ook minder belastend voor het milieu door het gebruik van duurzame brandstof (aardgas) met nieuwe busjes. De spelregels en het telefoonnummer blijven hetzelfde. De eigen bijdrage per zone voor passagiers blijft vooralsnog even hoog.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “ZCN Totaalvervoer wint aanbesteding Regiotaxi Noord-Veluwe”

willem|13.07.12|12:42

eerst maar eens zien hoe het gaat :-)

Dirk|14.07.12|17:11

Kan het nog beter dan, wij zijn het werk kwijt en reden 99.9% op tijd, Daar kan ZCN alleen maar van dromen.