Leerlingenvervoer in Zuidplas en Bodegraven-Reeuwijk naar drie bedrijven

Foto: Munckhof

Munckhof, Connexxion Taxi Services en Taxi Hoogenboom  gaan het leerlingenvervoer in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Zuidplas verzorgen vanaf volgend schooljaar. Dat is de uitkomst van een gezamenlijke aanbesteding van beide gemeenten. Munckhof is de enige nieuwe partij. De andere twee zijn al actief in de gemeenten.

Munckhof wordt verantwoordelijk voor het vervoer van de leerlingen afkomstig uit deze gemeenten naar bestemmingen in bestemmingen in Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Klantteam

Volgens Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi, past de opdracht goed in de bedrijfsvisie. ”Wij vinden het altijd erg belangrijk dat we onze klanten persoonlijk kunnen ondersteunen en helpen bij het bieden van vervoersoplossingen. Dat doen we bij grote landelijke opdrachten, maar ook bij de kleinere lokale projecten zoals het leerlingenvervoer. We zetten voor iedere klant, ongeacht de omvang, bij onze regiecentrale een speciaal klantteam op. Dit team heeft het vervoer volledig in beheer.”

De andere gebieden die in de aanbesteding van de gemeenten Zuidplas en Bodegraven-Reeuwijk te vergeven waren, gaan naar Connexxion Taxi Services en Taxi Hoogenboom. Connexxion krijgt het vervoer van leerlingen naar bestemmingen binnen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Gouda. Hoogenboom neemt het vervoer van leerlingen voor rekening naar de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bilthoven, Cruquis, Doorn, Houten, Huizen, Leiden, Nieuwegein, Oegstgeest, Soest, Utrecht, Woerden en Zeist.

In totaal gaat het om ongeveer 160 leerlingen in alle gebieden samen. De looptijd van het nieuwe contract is 1 jaar met mogelijke verlenging van drie maal een jaar.

U las zojuist Ă©Ă©n van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer in Zuidplas en Bodegraven-Reeuwijk naar drie bedrijven | TaxiPro

Leerlingenvervoer in Zuidplas en Bodegraven-Reeuwijk naar drie bedrijven

Foto: Munckhof

Munckhof, Connexxion Taxi Services en Taxi Hoogenboom  gaan het leerlingenvervoer in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Zuidplas verzorgen vanaf volgend schooljaar. Dat is de uitkomst van een gezamenlijke aanbesteding van beide gemeenten. Munckhof is de enige nieuwe partij. De andere twee zijn al actief in de gemeenten.

Munckhof wordt verantwoordelijk voor het vervoer van de leerlingen afkomstig uit deze gemeenten naar bestemmingen in bestemmingen in Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Klantteam

Volgens Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi, past de opdracht goed in de bedrijfsvisie. ”Wij vinden het altijd erg belangrijk dat we onze klanten persoonlijk kunnen ondersteunen en helpen bij het bieden van vervoersoplossingen. Dat doen we bij grote landelijke opdrachten, maar ook bij de kleinere lokale projecten zoals het leerlingenvervoer. We zetten voor iedere klant, ongeacht de omvang, bij onze regiecentrale een speciaal klantteam op. Dit team heeft het vervoer volledig in beheer.”

De andere gebieden die in de aanbesteding van de gemeenten Zuidplas en Bodegraven-Reeuwijk te vergeven waren, gaan naar Connexxion Taxi Services en Taxi Hoogenboom. Connexxion krijgt het vervoer van leerlingen naar bestemmingen binnen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Gouda. Hoogenboom neemt het vervoer van leerlingen voor rekening naar de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bilthoven, Cruquis, Doorn, Houten, Huizen, Leiden, Nieuwegein, Oegstgeest, Soest, Utrecht, Woerden en Zeist.

In totaal gaat het om ongeveer 160 leerlingen in alle gebieden samen. De looptijd van het nieuwe contract is 1 jaar met mogelijke verlenging van drie maal een jaar.

U las zojuist Ă©Ă©n van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.