Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Contract Drechthopper voorlopig gegund aan Munckhof en DVG

Het nieuwe contract voor de Drechthopper voor collectief vervoer van mensen in de Drechtsteden is afgelopen woensdag voorlopig gegund aan taxibedrijf Munckhof en de combinatie DVG-taxibedrijven Haars en Stam. Het contract geeft deze partijen het recht om vanaf 2017 het collectief vervoer te gaan verzorgen voor mensen met een wmo-indicatie en 75-plussers, maar ook vervoer voor Drechtwerk- en dagbestedingsklanten. Als tegen de gunning geen bezwaar wordt ingediend, wordt de gunning op 28 september 2016 definitief.

Het gaat hier om het doelgroepenvervoer voor de gemeenten Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Papendrecht. Nu wordt het wmo-vervoer nog verzorgd het Personenvervoer Drechtsteden. De Sociale Dienst Drechtsteden laat weten dat ruim driekwart van alle medewerkers die nu voor de Drechthopper werken hun baan zullen behouden. Zij kunnen meeverhuizen naar de nieuwe contracthouders, zoals is afgesproken in de Cao Taxivervoer.

Dagbesteding

In het nieuwe contract is niet alleen het huidige wmo-vervoer opgenomen dat al onder de naam Drechthopper wordt uitgevoerd, maar dus ook het taxibusvervoer van en naar de de dagbesteding en naar de sociale werkplaats, Drechtwerk. Dit dagbestedingsvervoer wordt nu uitgevoerd door de instellingen zelf; zij kunnen zelf kiezen of ze dit willen laten uitvoeren door de nieuwe partijen. Al het vervoer zal dan worden verzorgd onder de naam Drechthopper.

Het nieuwe contract voor wmo-dagbestedingsvervoer en wsw Drechtwerkvervoer gaat in op 1 januari 2017 en het contract voor het collectief wmo-vervoer op 1 februari 2017. Het contract is afgesloten voor een duur van drie jaar met nog een mogelijkheid tot een jaar verlenging. Volgens de aanbestedende dienst verandert er voor de klanten van de Drechthopper niets. Bij de gunning is vooral gelet op de kwaliteit van de dienstverlening en deze partijen zetten in op een goede veiligheid, stiptheid en goede dienstverlening.

Drechtsteden

Tot nog toe werd het doelgroepenvervoer voor de gemeenten Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Papendrecht altijd apart aanbesteed, dus apart vervoer van en naar sociale werkplaatsvoorzieningen, het vraagafhankelijke wmo-vervoer onder de naam Drechthopper en wmo-dagbestedingsvervoer. Al deze varianten werden tot nu toe apart aanbesteed, maar de beschikbare budgetten nemen af. Daarom hefet het Mobiliteitsplatform Stroomlijn een nieuwe aanpak van het doelgroepenvervoer in de Drechtsteden ontwikkeld.

Lees ook: ‘Nieuw platform doelgroepenvervoer beter voor taxibedrijven’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Inge Jacobs

4 reacties op “Contract Drechthopper voorlopig gegund aan Munckhof en DVG”

Huib van der Kleij|08.09.16|13:54

de expansie drift van munckhof gaat maar door.Het slagen van deze aanbesteding hangt af van het feit welk computer programma gebruikt wordt die van de dvg of munckhof uiteindelijk zal het slagen afhankelijk zijn van de bezette km’s per voertuig.als ik reken moet de omzet aan bezette km’s minimaal 200 euries zijn per voertuig bij 8 uur werken incl. rusttijden.ook vraag ik mij af vanwaar de chauffeurs van munckhof beginnen met werken inloggen bct. hebben ze misschien een pension geopend .

Huib van der kleij , het programma wat gebruikt gaat worden ligt bij de regie van de gemeente en gaat de gemeente dus de ritten per stuk of combi sturen naar de wagens van dvg en munckhof.

A. van den Besselaar|21.09.16|21:11

Huib van der Kleij , Munckhof heeft een vestiging in Ridderkerk en in Papendrecht dus dat inloggen hoeft geen probleem te zijn wa

Piet Pietersen|05.10.16|18:46

Munckhof wint vandaag ook al maar liefst 4 percelen basis capaciteit in Zuid-Kennemerland….

Contract Drechthopper voorlopig gegund aan Munckhof en DVG | TaxiPro
Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Contract Drechthopper voorlopig gegund aan Munckhof en DVG

Het nieuwe contract voor de Drechthopper voor collectief vervoer van mensen in de Drechtsteden is afgelopen woensdag voorlopig gegund aan taxibedrijf Munckhof en de combinatie DVG-taxibedrijven Haars en Stam. Het contract geeft deze partijen het recht om vanaf 2017 het collectief vervoer te gaan verzorgen voor mensen met een wmo-indicatie en 75-plussers, maar ook vervoer voor Drechtwerk- en dagbestedingsklanten. Als tegen de gunning geen bezwaar wordt ingediend, wordt de gunning op 28 september 2016 definitief.

Het gaat hier om het doelgroepenvervoer voor de gemeenten Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Papendrecht. Nu wordt het wmo-vervoer nog verzorgd het Personenvervoer Drechtsteden. De Sociale Dienst Drechtsteden laat weten dat ruim driekwart van alle medewerkers die nu voor de Drechthopper werken hun baan zullen behouden. Zij kunnen meeverhuizen naar de nieuwe contracthouders, zoals is afgesproken in de Cao Taxivervoer.

Dagbesteding

In het nieuwe contract is niet alleen het huidige wmo-vervoer opgenomen dat al onder de naam Drechthopper wordt uitgevoerd, maar dus ook het taxibusvervoer van en naar de de dagbesteding en naar de sociale werkplaats, Drechtwerk. Dit dagbestedingsvervoer wordt nu uitgevoerd door de instellingen zelf; zij kunnen zelf kiezen of ze dit willen laten uitvoeren door de nieuwe partijen. Al het vervoer zal dan worden verzorgd onder de naam Drechthopper.

Het nieuwe contract voor wmo-dagbestedingsvervoer en wsw Drechtwerkvervoer gaat in op 1 januari 2017 en het contract voor het collectief wmo-vervoer op 1 februari 2017. Het contract is afgesloten voor een duur van drie jaar met nog een mogelijkheid tot een jaar verlenging. Volgens de aanbestedende dienst verandert er voor de klanten van de Drechthopper niets. Bij de gunning is vooral gelet op de kwaliteit van de dienstverlening en deze partijen zetten in op een goede veiligheid, stiptheid en goede dienstverlening.

Drechtsteden

Tot nog toe werd het doelgroepenvervoer voor de gemeenten Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Papendrecht altijd apart aanbesteed, dus apart vervoer van en naar sociale werkplaatsvoorzieningen, het vraagafhankelijke wmo-vervoer onder de naam Drechthopper en wmo-dagbestedingsvervoer. Al deze varianten werden tot nu toe apart aanbesteed, maar de beschikbare budgetten nemen af. Daarom hefet het Mobiliteitsplatform Stroomlijn een nieuwe aanpak van het doelgroepenvervoer in de Drechtsteden ontwikkeld.

Lees ook: ‘Nieuw platform doelgroepenvervoer beter voor taxibedrijven’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Inge Jacobs

4 reacties op “Contract Drechthopper voorlopig gegund aan Munckhof en DVG”

Huib van der Kleij|08.09.16|13:54

de expansie drift van munckhof gaat maar door.Het slagen van deze aanbesteding hangt af van het feit welk computer programma gebruikt wordt die van de dvg of munckhof uiteindelijk zal het slagen afhankelijk zijn van de bezette km’s per voertuig.als ik reken moet de omzet aan bezette km’s minimaal 200 euries zijn per voertuig bij 8 uur werken incl. rusttijden.ook vraag ik mij af vanwaar de chauffeurs van munckhof beginnen met werken inloggen bct. hebben ze misschien een pension geopend .

Huib van der kleij , het programma wat gebruikt gaat worden ligt bij de regie van de gemeente en gaat de gemeente dus de ritten per stuk of combi sturen naar de wagens van dvg en munckhof.

A. van den Besselaar|21.09.16|21:11

Huib van der Kleij , Munckhof heeft een vestiging in Ridderkerk en in Papendrecht dus dat inloggen hoeft geen probleem te zijn wa

Piet Pietersen|05.10.16|18:46

Munckhof wint vandaag ook al maar liefst 4 percelen basis capaciteit in Zuid-Kennemerland….