DVG, kantoor, franchisegever, taxiorganisatie, vervoerder

Doelgroepenvervoer Voorne-Putten naar DVG

De Vier Gewesten heeft de aanbesteding voor het doelgroepenvervoer in de gemeenten Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne gewonnen. Deze gemeenten vormen samen het eiland Voorne-Putten en hebben bij elkaar zo’n 160.000 inwoners.

Het vervoer is voor een periode van vijf jaar aan DVG gegund. De bij deze franchise-organisatie aangesloten taxibedrijven Overgaauw en Nijholt zullen het taxivervoer verzorgen. In drie van de vier gemeenten – Nissewaard uitgezonderd – loopt het doelgroepenvervoer nu ook al via DVG. Daarmee is er dus sprake van continuïteit, wat nog wordt versterk door de initiële contractduur van vijf jaar.

Vervoer in één hand

Voor de gemeenten in kwestie is het een unieke samenwerking, waarmee ze er naar streven om het doelgroepenvervoer op Voorne-Putten in één hand te houden. Onder het nieuwe contract gaat onder meer het wmo-vervoer en leerlingenvervoer op 1 januari 2019 van start. Mensen die nu al gebruik maken van het doelgroepenvervoer krijgen voor 1 januari bericht over relevante ontwikkelingen. Nieuwe reizigers krijgen dat informatiepakket zodra zij van het doelgroepenvervoer gebruik gaan maken.

Lees ook dit interview met Taxi Overgaauw: ‘Groter worden was en is geen doel op zich’

Tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer wordt u helemaal bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen in het Nederlandse doelgroepenvervoer. Meld u nu aan voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

3 reacties op “Doelgroepenvervoer Voorne-Putten naar DVG”

Ton van Dalfsen|26.09.18|11:31

En, hoe laag is er weer ingeschreven waardoor met een paar jaar weer eentje failliet gaat.

Jeroen van Amstel|27.09.18|15:49

Idd Ton van Dalfsen, ben benieuwd hoeveel DVG leden in deze regio er de komende jaren failliet gaan….

Ton van Dalfsen|01.10.18|13:40

DVG loopt geen risico. alleen hun leden.

Doelgroepenvervoer Voorne-Putten naar DVG | TaxiPro
DVG, kantoor, franchisegever, taxiorganisatie, vervoerder

Doelgroepenvervoer Voorne-Putten naar DVG

De Vier Gewesten heeft de aanbesteding voor het doelgroepenvervoer in de gemeenten Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne gewonnen. Deze gemeenten vormen samen het eiland Voorne-Putten en hebben bij elkaar zo’n 160.000 inwoners.

Het vervoer is voor een periode van vijf jaar aan DVG gegund. De bij deze franchise-organisatie aangesloten taxibedrijven Overgaauw en Nijholt zullen het taxivervoer verzorgen. In drie van de vier gemeenten – Nissewaard uitgezonderd – loopt het doelgroepenvervoer nu ook al via DVG. Daarmee is er dus sprake van continuïteit, wat nog wordt versterk door de initiële contractduur van vijf jaar.

Vervoer in één hand

Voor de gemeenten in kwestie is het een unieke samenwerking, waarmee ze er naar streven om het doelgroepenvervoer op Voorne-Putten in één hand te houden. Onder het nieuwe contract gaat onder meer het wmo-vervoer en leerlingenvervoer op 1 januari 2019 van start. Mensen die nu al gebruik maken van het doelgroepenvervoer krijgen voor 1 januari bericht over relevante ontwikkelingen. Nieuwe reizigers krijgen dat informatiepakket zodra zij van het doelgroepenvervoer gebruik gaan maken.

Lees ook dit interview met Taxi Overgaauw: ‘Groter worden was en is geen doel op zich’

Tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer wordt u helemaal bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen in het Nederlandse doelgroepenvervoer. Meld u nu aan voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

3 reacties op “Doelgroepenvervoer Voorne-Putten naar DVG”

Ton van Dalfsen|26.09.18|11:31

En, hoe laag is er weer ingeschreven waardoor met een paar jaar weer eentje failliet gaat.

Jeroen van Amstel|27.09.18|15:49

Idd Ton van Dalfsen, ben benieuwd hoeveel DVG leden in deze regio er de komende jaren failliet gaan….

Ton van Dalfsen|01.10.18|13:40

DVG loopt geen risico. alleen hun leden.