Leerlingenvervoer, leerlingen, kinderen

Jeugdvervoer GGZ regio Amersfoort naar Willemsen- de Koning

Leerlingenvervoer, leerlingen, kinderen

Willemsen- de Koning heeft het vervoer van jongeren van en naar GGZ-instellingen in de regio Amersfoort gegund gekregen. De opdracht gaat op 1 januari 2022 in en loopt zeker tot en met 31 december 2023. 

Onder de regio vallen de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. De opdracht betreft het vervoeren van ongeveer tachtig à honderd jongeren vanaf huis of school naar de behandellocatie en weer terug, variërend van één keer per week tot dagelijks.

De gunning van de opdracht heeft plaatsgevonden op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Prijs woog hierbij voor 40 procent mee en kwaliteit voor 60 procent. Onder kwaliteit viel onder meer de communicatie, de inzet van chauffeurs, de meting van de klanttevredenheid, het digitale berichtenbeheer en de inzet van schone brandstoffen. Deze subcriteria wogen allemaal even zwaar mee. Wat betreft de inzet van schone brandstoffen konden de meeste punten worden verdiend met elektrisch vervoer en waterstofvervoer op groene stroom.

Mooie toevoeging aan het vervoerspakket

Na de einddatum op 31 december 2023 kan het contract nog drie keer verlengd worden met telkens één jaar. Willemsen- de Koning stelt dat de opdracht een mooie toevoeging is aan hun vervoerspakket en bovendien een mooie kans voor chauffeurs uit de omgeving. Veel van deze nieuwe ritten kunnen volgens hen namelijk achter bestaande schoolroutes aan worden gereden. Daarnaast zoekt het bedrijf ook nieuwe chauffeurs voor deze opdracht.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Jeugdvervoer GGZ regio Amersfoort naar Willemsen- de Koning | TaxiPro
Leerlingenvervoer, leerlingen, kinderen

Jeugdvervoer GGZ regio Amersfoort naar Willemsen- de Koning

Leerlingenvervoer, leerlingen, kinderen

Willemsen- de Koning heeft het vervoer van jongeren van en naar GGZ-instellingen in de regio Amersfoort gegund gekregen. De opdracht gaat op 1 januari 2022 in en loopt zeker tot en met 31 december 2023. 

Onder de regio vallen de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. De opdracht betreft het vervoeren van ongeveer tachtig à honderd jongeren vanaf huis of school naar de behandellocatie en weer terug, variërend van één keer per week tot dagelijks.

De gunning van de opdracht heeft plaatsgevonden op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Prijs woog hierbij voor 40 procent mee en kwaliteit voor 60 procent. Onder kwaliteit viel onder meer de communicatie, de inzet van chauffeurs, de meting van de klanttevredenheid, het digitale berichtenbeheer en de inzet van schone brandstoffen. Deze subcriteria wogen allemaal even zwaar mee. Wat betreft de inzet van schone brandstoffen konden de meeste punten worden verdiend met elektrisch vervoer en waterstofvervoer op groene stroom.

Mooie toevoeging aan het vervoerspakket

Na de einddatum op 31 december 2023 kan het contract nog drie keer verlengd worden met telkens één jaar. Willemsen- de Koning stelt dat de opdracht een mooie toevoeging is aan hun vervoerspakket en bovendien een mooie kans voor chauffeurs uit de omgeving. Veel van deze nieuwe ritten kunnen volgens hen namelijk achter bestaande schoolroutes aan worden gereden. Daarnaast zoekt het bedrijf ook nieuwe chauffeurs voor deze opdracht.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.