Leerlingenvervoer Munckhof

Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof

Het leerlingenvervoer en een deel van het Jeugdwetvervoer in de regio Noordoost-Brabant is voor ten minste vijf jaar gegund aan Van Driel en Munckhof Taxi. De nieuwe contracten gaan per 1 augustus 2022 in. 

De opdracht betreft het vervoer van leerlingen uit de gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad en Uden van en naar hun school- of stageadres in diverse plaatsen. In juni 2021 ging het om ruim 800 kinderen die naar ruim zestig scholen vervoerd werden. De opdracht omvat ook een deel van het Jeugdwetvervoer. Dit vervoer wordt deels verzorgd door de zorgaanbieder. Het overige deel is de verantwoordelijkheid van de gemeente.

De opdracht is opgedeeld in vier percelen. Het eerste perceel betreft het vervoer naar bestemmingen in de gemeenten Bernheze, Boekel, Gemert, Grave, Landerd, een deel van Meierijstad, Oss, Sint Anthonis en Uden. Het tweede perceel omvat het vervoer naar adressen in de gemeenten Arnhem, Groesbeek, Nijmegen en Ubbergen. Het derde perceel betreft het vervoer naar bestemmingen in de gemeenten Heeze-Leende, Eindhoven, Helmond, Oirschot, Son en Breugel en Veldhoven en onder het laatste perceel valt het vervoer naar adressen in de gemeenten Boxtel, Den Bosch, een deel van Meierijstad, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught en Tilburg.

Verlenging met twee jaar mogelijk

Elk perceel werd voor 60 procent beoordeeld op prijs. Verder woog een implementatieplan mee voor 16 procent en een vervoersplan voor 24 procent. Voor het eerste, derde en vierde perceel waren er vier inschrijvingen. Vervoerservice Van Driel uit Oss kwam hierbij als beste uit de bus. Van de drie inschrijvingen op het derde perceel was die van Munckhof Taxi het best. Deze bedrijven zullen tot zeker 31 juli 2027 verantwoordelijk zijn voor hun deel van het vervoer. Na deze periode kan de overeenkomst nog één keer worden verlengd met twee jaar.

Lees ook: 

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof”

Zozo|15.04.22|09:52

Gemeente St. Anthonis bestaat niet meer. Is gemeente Land van Cuijk geworden.