Leerlingenvervoer Munckhof

Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof

Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

Het leerlingenvervoer en een deel van het Jeugdwetvervoer in de regio Noordoost-Brabant is voor ten minste vijf jaar gegund aan Van Driel en Munckhof Taxi. De nieuwe contracten gaan per 1 augustus 2022 in. 

De opdracht betreft het vervoer van leerlingen uit de plaatsen Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad en Uden van en naar hun school- of stageadres in diverse plaatsen. In juni 2021 ging het om ruim 800 kinderen die naar ruim zestig scholen vervoerd werden. De opdracht omvat ook een deel van het Jeugdwetvervoer. Dit vervoer wordt deels verzorgd door de zorgaanbieder. Het overige deel is de verantwoordelijkheid van de gemeente.

De opdracht is opgedeeld in vier percelen. Het eerste perceel betreft het vervoer naar bestemmingen in Bernheze, Boekel, Gemert, Grave, Landerd, een deel van Meierijstad, Oss, Sint Anthonis en Uden. Het tweede perceel omvat het vervoer naar adressen in Arnhem, Groesbeek, Nijmegen en Ubbergen. Het derde perceel betreft het vervoer naar bestemmingen in Heeze-Leende, Eindhoven, Helmond, Oirschot, Son en Breugel en Veldhoven en onder het laatste perceel valt het vervoer naar Boxtel, Den Bosch, een deel van Meierijstad, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught en Tilburg.

Verlenging met twee jaar mogelijk

Elk perceel werd voor 60 procent beoordeeld op prijs. Verder woog een implementatieplan mee voor 16 procent en een vervoersplan voor 24 procent. Voor het eerste, derde en vierde perceel waren er vier inschrijvingen. Vervoerservice Van Driel uit Oss kwam hierbij als beste uit de bus. Van de drie inschrijvingen op het derde perceel was die van Munckhof Taxi het best. Deze bedrijven zullen tot zeker 31 juli 2027 verantwoordelijk zijn voor hun deel van het vervoer. Na deze periode kan de overeenkomst nog één keer worden verlengd met twee jaar.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof”

Zozo|15.04.22|09:52

Gemeente St. Anthonis bestaat niet meer. Is gemeente Land van Cuijk geworden.

Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof | TaxiPro
Leerlingenvervoer Munckhof

Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof

Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

Het leerlingenvervoer en een deel van het Jeugdwetvervoer in de regio Noordoost-Brabant is voor ten minste vijf jaar gegund aan Van Driel en Munckhof Taxi. De nieuwe contracten gaan per 1 augustus 2022 in. 

De opdracht betreft het vervoer van leerlingen uit de plaatsen Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad en Uden van en naar hun school- of stageadres in diverse plaatsen. In juni 2021 ging het om ruim 800 kinderen die naar ruim zestig scholen vervoerd werden. De opdracht omvat ook een deel van het Jeugdwetvervoer. Dit vervoer wordt deels verzorgd door de zorgaanbieder. Het overige deel is de verantwoordelijkheid van de gemeente.

De opdracht is opgedeeld in vier percelen. Het eerste perceel betreft het vervoer naar bestemmingen in Bernheze, Boekel, Gemert, Grave, Landerd, een deel van Meierijstad, Oss, Sint Anthonis en Uden. Het tweede perceel omvat het vervoer naar adressen in Arnhem, Groesbeek, Nijmegen en Ubbergen. Het derde perceel betreft het vervoer naar bestemmingen in Heeze-Leende, Eindhoven, Helmond, Oirschot, Son en Breugel en Veldhoven en onder het laatste perceel valt het vervoer naar Boxtel, Den Bosch, een deel van Meierijstad, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught en Tilburg.

Verlenging met twee jaar mogelijk

Elk perceel werd voor 60 procent beoordeeld op prijs. Verder woog een implementatieplan mee voor 16 procent en een vervoersplan voor 24 procent. Voor het eerste, derde en vierde perceel waren er vier inschrijvingen. Vervoerservice Van Driel uit Oss kwam hierbij als beste uit de bus. Van de drie inschrijvingen op het derde perceel was die van Munckhof Taxi het best. Deze bedrijven zullen tot zeker 31 juli 2027 verantwoordelijk zijn voor hun deel van het vervoer. Na deze periode kan de overeenkomst nog één keer worden verlengd met twee jaar.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Leerlingenvervoer Noordoost-Brabant naar Van Driel en Munckhof”

Zozo|15.04.22|09:52

Gemeente St. Anthonis bestaat niet meer. Is gemeente Land van Cuijk geworden.