Taxibus Noot
Uitbreiding

Noot neemt doelgroepenvervoer Zaanstad over

Noot Personenvervoer (archieffoto ter illustratie). Foto: Noot

Noot Personenvervoer heeft sinds 1 augustus alle doelgroepenvervoer in Zaanstad overgenomen. Waar het vervoersbedrijf uit Ede eerder verantwoordelijk was voor leerlingenvervoer, heeft Noot inmiddels ook de verantwoordelijkheid over het Aanvullend Openbaar Vervoer en het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer op zich genomen. 

Noot is de aangewezen partij om deze taak op zich te nemen, meent wethouder Zorg in Zaanstad Harrie van der Laan. “Noot scoort het hoogst in de aanbesteding op kwaliteit”, zei hij bij de aankondiging begin vorige maand. “Dat is voor ons erg belangrijk. Wij willen dat Zaankanters die in aanmerking komen voor doelgroepenvervoer eenvoudig en snel hun vervoer kunnen regelen en dat er goed opgeleide chauffeurs rijden met kennis van zaken. Wij hebben er vertrouwen in dat Noot deze kwaliteit zal leveren.”

Negatieve ervaringen

Veel mensen op social media waren het echter niet met de woorden van de wethouder eens. In de Facebook-groep Je bent een Zaankaner als… deelden mensen negatieve ervaringen met elkaar uit. Zo liet iemand weten ‘brutaal te woord te zijn gestaan’ door de klantenservice.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Noot neemt doelgroepenvervoer Zaanstad over | TaxiPro
Taxibus Noot
Uitbreiding

Noot neemt doelgroepenvervoer Zaanstad over

Noot Personenvervoer (archieffoto ter illustratie). Foto: Noot

Noot Personenvervoer heeft sinds 1 augustus alle doelgroepenvervoer in Zaanstad overgenomen. Waar het vervoersbedrijf uit Ede eerder verantwoordelijk was voor leerlingenvervoer, heeft Noot inmiddels ook de verantwoordelijkheid over het Aanvullend Openbaar Vervoer en het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer op zich genomen. 

Noot is de aangewezen partij om deze taak op zich te nemen, meent wethouder Zorg in Zaanstad Harrie van der Laan. “Noot scoort het hoogst in de aanbesteding op kwaliteit”, zei hij bij de aankondiging begin vorige maand. “Dat is voor ons erg belangrijk. Wij willen dat Zaankanters die in aanmerking komen voor doelgroepenvervoer eenvoudig en snel hun vervoer kunnen regelen en dat er goed opgeleide chauffeurs rijden met kennis van zaken. Wij hebben er vertrouwen in dat Noot deze kwaliteit zal leveren.”

Negatieve ervaringen

Veel mensen op social media waren het echter niet met de woorden van de wethouder eens. In de Facebook-groep Je bent een Zaankaner als… deelden mensen negatieve ervaringen met elkaar uit. Zo liet iemand weten ‘brutaal te woord te zijn gestaan’ door de klantenservice.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.