Pixabay - Stuurwiel
Aanbesteding

Citax Tiel mag routevervoer Regio Rivierenland uitvoeren

Foto ter illustratie.Foto: Pixabay/Skica911

Citax Tiel heeft zichzelf verzekerd van een van de vervoerspercelen van het routevervoer in de Regio Rivierenland. Dat laat het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de Nederlandse provincie Gelderland weten via TenderNed. 

Door de gunning wordt het Tielse taxibedrijf vanaf 1 augustus verantwoordelijk voor een deel van het routevervoer, binnen het vervoersysteem van Versis. Binnen het routevervoer van deze regiovervoerder is sprake van in totaal zes vervoerspercelen (basispunt 6 t/m basispunt 11). Deze aanbesteding heeft betrekking op het routevervoer basispunt 6, ofwel: het routevervoer in Tiel.

Prijs

Tijdens de gunning van deze opdracht, speelde de prijs een belangrijke rol. Regio Rivierenland keek voor maar liefst 70 procent naar de prijs. De kwaliteit, waar onder meer het kwaliteitsplan voor chauffeurs en duurzaamheid onder vielen, woog voor slechts 30 procent mee. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar en eindigt op 31 juli 2026.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.